Menu Contacteer ons

Faciliteiten

Als eigenaar van een chalet op ons park kunt u gebruik maken van de faciliteiten op naastgelegen camping Molenzijdse Heide.

Restaurant-Taverne

Restaurant-Taverne

Ontdek het vernieuwde Restaurant-Taverne De Lindehoeve met zijn kwaliteitsvolle keuken tijdens uw verblijf op het resort.

Winkel

Winkel

Een winkel voor uw dagelijkse boodschappen. Ideaal wanneer u een avondje zelf wilt koken of verse broodjes wilt voor het ontbijt.

Snackbar / IJssalon

Snackbar / IJssalon

Een hapje en drankje tijdens uw vakantie op Resort Veldenberg mag natuurlijk niet ontbreken. Haal een snelle hap of ijsje bij de snackbar.

Zwembad

Zwembad

Geen vakantievertier zonder watervertier! Ren dus snel naar het zwembad op Park Molenzijdse Heide (dat pal naast het resort ligt).

Animatie

Animatie

Heeft u (kleine) kinderen? Neem ze dan mee naar onze buurvrienden op Park Molenzijdse Heide. Hier worden ze warm ontvangen door het team!

Natuurwater

Natuurwater

Een warme zomerdag? Dan is een verkwikkende duik in ons natuurwater exact waar u zo naar snakt!

Visvijver

Visvijver

Er gaat niets boven zorgeloos hengelen. Neem snel een kijkje bij de naburig royaal gevulde visvijvers op Park Molenzijdse Heide.

Speeltuinen

Speeltuinen

Mooi of minder mooi weer. De buitenspeeltuin én de overdekte speeltuin De Pyramiden zorgen ervoor dat kinderen altijd kunnen spelen!

Uniek nieuw resort

Droomde u altijd al van een eigen plekje op een luxe vakantiepark? Dit is uw kans! Op Resort Veldenberg heeft u alle tijd om te relaxen en tot rust te komen. Gewoon even helemaal weg van thuis. Op het unieke en nieuwe resort in de Noorderkempen geniet u ongestoord van een verblijf in uw tweede huis of vakantiewoning.

Wat een ruimte!

180 percelen op een weelderige 12 hectare, een dergelijke ruimte is een absolute zeldzaamheid.

Keuze voor iedereen

Met veel verschillende types is er gegarandeerd een luxe chalet dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak voor meer informatie

De verkoop van de luxe vakantiewoningen op Resort Veldenberg is gestart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een luxe chalet? Neem dan telefonisch contact op via 0032 (0)14 63 39 29 of stuur een e-mail naar info@molenzijdseheide.be

Meer weten?

U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen.