Menu Contacteer ons

Natuurrijk resort in de Noorderkempen

Wilt u ook zo graag de dagelijkse sleur en stress ontvluchten? De rust opzoeken om weer even op adem te komen? Genieten van quality time met uw partner, gezin of vrienden? Een ontspannen wandeling of fietstocht maken door de natuur? U vindt zo'n heerlijke plek verrassend dichtbij in het hartje van Noorderkempen. Hier bouwen wij aan een prachtig resort met 180 hagelnieuwe luxe chalets, voorzien van alle comfort in een fijne omgeving omgeven door groen en water.

Luxe chalets op ruime percelen

Alle chalets liggen op ruime percelen zodat u om uw chalet voldoende ruimte en privacy hebt. Resort Veldenberg wordt gebouwd op een 12 hectare groot domein waar water, natuur en het vakantiegevoel de eerste prioriteit hebben. Midden op het resort is een grote plas waar de chalets om heen worden gebouwd, maar de mooiste plekjes vindt u op het eiland in de plas. Daarnaast zijn er chalets die tegen de bosrand aan liggen en een rustgevend uitzicht bieden op het bos. Koop nu uw eigen luxe chalet! De perceeloppervlakten, die in pacht worden aangeboden, beginnen dan ook bij 250m² en gaan tot maar liefst 500m²! 

Als eigenaar van een chalet op ons resort heeft u toegang tot alle faciliteiten van de naastgelegen camping Molenzijdse Heide.

Bekijk hier het aanbod chalets

Bekijk hier de voordelen van u investering

Neem contact met ons op

Uniek nieuw resort

Droomde u altijd al van een eigen plekje op een luxe vakantiepark? Dit is uw kans! Op Resort Veldenberg heeft u alle tijd om te relaxen en tot rust te komen. Gewoon even helemaal weg van thuis. Op het unieke en nieuwe resort in de Noorderkempen geniet u ongestoord van een verblijf in uw tweede huis of vakantiewoning.

Wat een ruimte!

180 percelen op een weelderige 12 hectare, een dergelijke ruimte is een absolute zeldzaamheid.

Keuze voor iedereen

Met veel verschillende types is er gegarandeerd een luxe chalet dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak voor meer informatie

De verkoop van de luxe vakantiewoningen op Resort Veldenberg is gestart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een luxe chalet? Neem dan telefonisch contact op via 0032 (0)14 63 39 29 of stuur een e-mail naar info@molenzijdseheide.be

Meer weten?

U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen.