Menu Contacteer ons

Rendement

De chalets kunnen geplaatst worden op een grond die in pacht wordt aangeboden, de perceelsoppervlakte varieert tussen 250 m² en 500 m².

U kan een kant-en-klare chalet kopen, er is de mogelijkheid om er 2 samen te voegen of er één op maat laten maken. Alle chalets zijn voorzien van extra isolatie voor een hoger comfort met o.a. ingerichte keukens, min. 2 slaapkamers, badkamer met douche, centrale verwarming en tal van andere opties om u het leven in uw vrije tijd nog aangenamer en comfortabeler te maken.

Bekijk hier het aanbod chalets

Uniek nieuw resort

Droomde u altijd al van een eigen plekje op een luxe vakantiepark? Dit is uw kans! Op Resort Veldenberg heeft u alle tijd om te relaxen en tot rust te komen. Gewoon even helemaal weg van thuis. Op het unieke en nieuwe resort in de Noorderkempen geniet u ongestoord van een verblijf in uw tweede huis of vakantiewoning.

Wat een ruimte!

180 percelen op een weelderige 12 hectare, een dergelijke ruimte is een absolute zeldzaamheid.

Keuze voor iedereen

Met veel verschillende types is er gegarandeerd een luxe chalet dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak voor meer informatie

De verkoop van de luxe vakantiewoningen op Resort Veldenberg is gestart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een luxe chalet? Neem dan telefonisch contact op via 0032 (0)14 63 39 29 of stuur een e-mail naar info@molenzijdseheide.be

Meer weten?

U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen.