Menu Contacteer ons

Zwembad

Geen vakantievertier zonder watervertier! Ren dus snel naar het zwembad op Park Molenzijdse Heide (dat pal naast het resort ligt). Gasten van het resort hebben namelijk gratis toegang tot dit mooie zwembad.

Het kinderbad met waterfonteinen, glijbanen en speeltoestellen belooft gegarandeerd veel waterpret voor de kleintjes. Voor de ervaren zwemmers zal de 50 meter lange glijbaan het hoogtepunt van de vakantie zijn! U kunt ook baantjes zwemmen in het buitenbad of lekker tot rust komen in de ligweide.

De waterkwaliteit wordt permanent gemonitord door onze digitale systemen.

Faciliteiten overzicht

Uniek nieuw resort

Droomde u altijd al van een eigen plekje op een luxe vakantiepark? Dit is uw kans! Op Resort Veldenberg heeft u alle tijd om te relaxen en tot rust te komen. Gewoon even helemaal weg van thuis. Op het unieke en nieuwe resort in de Noorderkempen geniet u ongestoord van een verblijf in uw tweede huis of vakantiewoning.

Wat een ruimte!

180 percelen op een weelderige 12 hectare, een dergelijke ruimte is een absolute zeldzaamheid.

Keuze voor iedereen

Met veel verschillende types is er gegarandeerd een luxe chalet dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak voor meer informatie

De verkoop van de luxe vakantiewoningen op Resort Veldenberg is gestart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een luxe chalet? Neem dan telefonisch contact op via 0032 (0)14 63 39 29 of stuur een e-mail naar info@molenzijdseheide.be

Meer weten?

U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen.