Menu Contacteer ons

Verkoop

Op ons prachtige resort aan het water heeft u keuze uit verschillende chalets. Zo is er altijd een chalet wat voldoet aan uw wensen. 

Wilt u graag één van de kant en klare luxe chalets aanschaffen? Of zelfs twee chalets aan elkaar gekoppeld? Of heeft u liever een ontwerp op maat? Eén ding is zeker: alle lodges op ons resort bieden u alle luxe: minimum twee slaapkamers, geïnstalleerde badkamer, ingerichte keuken, extra isolatie, uitstekende wifi... Zo kunt u volop genieten van uw welverdiende vakantietijd. Het state-of-the-art toegangssysteem geeft u een gevoel van veiligheid tijdens uw verblijf. 

Door het doordachte ontwerp van zowel de hele locatie en de chalets kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie en de mooie, natuurlijke omgeving. Kijk uw ogen uit op uw patio en neem al het moois in u op of kom tot rust in de open living waar het hele gezin ontspanning vindt.

Uniek nieuw resort

Droomde u altijd al van een eigen plekje op een luxe vakantiepark? Dit is uw kans! Op Resort Veldenberg heeft u alle tijd om te relaxen en tot rust te komen. Gewoon even helemaal weg van thuis. Op het unieke en nieuwe resort in de Noorderkempen geniet u ongestoord van een verblijf in uw tweede huis of vakantiewoning.

Wat een ruimte!

180 percelen op een weelderige 12 hectare, een dergelijke ruimte is een absolute zeldzaamheid.

Keuze voor iedereen

Met veel verschillende types is er gegarandeerd een luxe chalet dat past bij uw wensen.

Maak een afspraak voor meer informatie

De verkoop van de luxe vakantiewoningen op Resort Veldenberg is gestart. Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een luxe chalet? Neem dan telefonisch contact op via 0032 (0)14 63 39 29 of stuur een e-mail naar info@molenzijdseheide.be

Meer weten?

U bent uiteraard ook van harte uitgenodigd om zelf een kijkje te komen nemen.